Local Product Academy 2010

Local Product Academy 2010

Summer School 2011

Summer School 2011

International meeting 2008

International meeting 2008

Tisztelt Olvasó! EN

EN – Amennyiben ezt az oldalt olvassa, szinte biztosra vehető, hogy érdeklődik az Észak-magyarországi Régió, a regionális kutatások, vagy éppen mindkettő iránt. Közhasznú szervezetként működő alapítványunk azt a feladatot vállalta fel, hogy ösztönözze, segítse és szervezze az ország gazdasági és társadalmi szempontból egyik legproblémásabb, ugyanakkor földrajzi és kulturális értékekben leggazdagabb régiójában a régióval, annak kistérségeivel és településeivel foglalkozó tudományos kutatásokat. Magunk is vállalunk kutatásszervezési munkákat, melyek során a régióban működő kutatói műhelyeket összefogva interdiszciplináris megközelítésben tudunk a régió fejlődését megalapozó döntések megalapozásához hozzájárulni. Ugyanakkor mások ilyen irányú tevékenységéhez, eredményei népszerűsítéséhez is szívesen nyújtunk szakmai, lehetőségeink szerint anyagi segítséget.

EN – Hálásak vagyunk a kutatások, a könyvek kiadása, a közép- és felsőfokú szakmai és régióismereti versenyek támogatásához kapott adományokért. Munkánkat az említett kutatói hálózaton túl gazdag szakirodalmi bázis, jól felszerelt iroda és egy fő alkalmazott segíti. (Tevékenységeinkről bővebben a vonatkozó menüpontban olvashat.) Szívesen látunk minden olyan ötletet, mely segíti fő céljaink megvalósítását és várjuk a hálózathoz csatlakozni kívánó kutatók, doktoranduszok, szakdolgozók jelentkezését.

Lehet, hogy éppen Ön lesz az új partnerünk? A kérdés eldöntéséhez olvassa át honlapunk tartalmát, vagy keressen bennünket személyesen.

Tisztelettel,
Dr. Gál András
Kuratóriumi Elnök